skip to Main Content

ADMINISTRATIE ADVOCATENPRAKTIJK

Voor een gestroomlijnde administratie advocatenpraktijk

Heeft u behoefte aan een gestroomlijnde juridische administratie? Advocatenpraktijk en notariaat profiteren van het Cicero Lawpack. Deze advocatensoftware wordt u aangeboden door de Legal Consulting Group. Of het nu gaat om de boekhouding, facturering, dossiers of uitbetaling van het salaris van uw personeel; met deze scherp geprijsde toepassing verkrijgt u het overzicht waar u behoefte aan heeft.

U hoeft niet langer te sjouwen met lijvige mappen vol stukken, want met een muisklik op uw laptop tovert u ze allemaal tevoorschijn. Naast de administratie van uw advocatenpraktijk kunnen wij u terzijde staan met het digitaliseren van dictaten. Met Cicero Lawpack nemen de prettige werkomstandigheden op uw kantoor zienderogen toe. Wij maken uw medewerkers vertrouwd met deze software en blijven op afroep beschikbaar voor advisering of het oplossen van problemen.

Administratie advocatenpraktijk? Legal Consulting Group!

Vele collega’s van u namen inmiddels al contact op met de Legal Consulting Group voor het structureren van hun administratie. Advocatenpraktijk en notariskantoor varen wel met hun bedrijfsprocessen door onze oplossingen. Bent u de volgende? We zijn benieuwd naar uw ervaringen en bekijken graag met u de mogelijkheden voor uw organisatie. Zonder verkooppraatjes, want wij doen wat we beloven!

24/7 bereikbaar
Gespecialiseerd in de advocatuur branche
Gecertificeerd Microsoft Silver partner
Totaaloplossingen in ICT met Cicero LawPack
Dagelijkse server en back-up controle
Gratis support op afstand
Minimaal MBO+ opgeleide IT professionals
Geen verkoop praatjes, wij doen wat we beloven!

Vraag een vrijblijvende CICERO LawPack demonstratie aan van CICERO Experts!

Wij komen graag persoonlijk toelichten hoe u meer kunt halen uit uw bestaande Cicero LawPack systeem of we vertellen u meer over de mogelijkheden en voordelen indien u nog geen CICERO LawPack gebruiker bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top