skip to Main Content

MAATWERKOPLOSSINGEN

Maatwerkoplossingen op het gebied van integratie met CICERO LawPack

Met onze eigen specialisten zijn we in staat om binnen het CICERO LawPack softwarepakket diverse maatwerkoplossingen aan te bieden.

Legal Consulting Group is specialist op het gebied van maatwerk Software Development. Wij beperken ons nadrukkelijk tot het Microsoft-platform. Microsoft is immers wereldwijd de standaard als het om kantoortoepassingen gaat. Met .Net en SQL Server zijn alle denkbare, goed integreerbare toepassingen te ontwikkelen die het moderne middelgrote bedrijf nodig heeft. Voordat we aan de slag gaan met het ontwikkelen, proberen we vanuit het perspectief van uw business eerst boven water te krijgen wat het probleem precies is. Vervolgens inventariseren we de aanwezige technologie. Immers, onze filosofie is dat we streven naar het behoud van wat u al heeft. Vaak kunnen we volstaan met het aanschaffen, implementeren en integreren van een standaardoplossing om uw vraagstuk op te lossen. Maatwerk is dan helemaal niet nodig.

Als een nieuwe ontwikkeling wel vereist is, zijn we in staat heel snel tot resultaat te komen. Dankzij de ervaring en de kwaliteit van onze software developers, gecombineerd met onze beproefde projectmanagementmethodiek.

CICERO Lawpack

Legal Consulting Group is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen naast beheer, onderhoud, ondersteuning en advies voor CICERO LawPack

Een gebruiksvriendelijk en tijdbesparend software systeem waar u als advocaat alles in kunt doen. Wij staan aangeschreven als kennispartner sinds 2014 en maken deel uit van de 1e en 2e lijns helpdesk van CICERO LawPack. Wij laten de software snel en vloeiend draaien en zorgen ervoor dat alle gegevens worden beveiligd en worden veiliggesteld via ons back-up plan.

Document Management

Vanuit één centrale omgeving, met één oogopslag al uw documenten beheren of wijzigen, waar en wanneer u dat maar wilt

CICERO LawPack is hét alles in één systeem waar u als advocaat al uw dossiers in kunt beheren. U maakt dossiers gemakkelijk en snel aan zodat uw cliënten direct de ondersteuning krijgen die ze van u verwachten. U heeft overal, waar u internet hebt, de beschikking over uw dossiergegevens via uw smartphone, laptop of tablet.

Relatiebeheer

Door onze samenwerking met Informa, de maker van het CICERO LawPack pakket beschikken we over zeer ervaren CICERO Lawpack consultants.

In eigen beheer begeleiden we de hele implementatie, technische en functionele inrichting en de financiële administratieve praktijkondersteuning. Via de Relation Module kunt u contactgegevens beheren, met 2 muisklikken een brief of e-mail opstellen, meerdere relaties in 1 keer aanschrijven, snel relaties opzoeken en groeperen.

Tijdschrijven

Bent u veel onderweg dan kunt u met CICERO LawPack eenvoudig tijdschrijven via uw smartphone, tablet of laptop!

Legal Consulting Group zorgt ervoor dat alles juist wordt ingericht en u kunt uw specifieke wensen door ons mee laten nemen. Wij ontwikkelen dan speciaal voor u een maatwerkoplossing. Legal Consulting Group: voor de beste ondersteuning en de beste prestaties van het CICERO LawPack pakket!

Facturatie

Met één druk op de knop uw declaraties en facturen maken! Welke organisatie wilt dit nou niet?

In één keer meerdere dossiers factureren via de “batch” functie van CICERO LawPack. Uw verkoopfacturen geheel automatisch koppelen aan uw boekhouding. Snel crediteren, offreren en provisie of voorschotnota’s versturen. Met CICERO maatwerk verkrijgt u meer efficiëntie in alle processen.

Boekhouding

Een goed geïntegreerde boekhouding zorgt ervoor dat u maximale inzage heeft in de financiën van uw kantoor.

Wij zijn trots op ons partnerschappen met diverse leveranciers. Daarnaast zijn we één van de weinige CICERO Certified Consultants. Dit is een waardevol partnerschap! We ontwikkelen onze eigen software die naadloos aansluit op uw CICERO LawPack pakket en verzorgen we maatwerk managementrapportages.

Vraag een vrijblijvende CICERO LawPack demonstratie aan van CICERO Experts!

Wij komen graag persoonlijk toelichten hoe u meer kunt halen uit uw bestaande Cicero LawPack systeem of we vertellen u meer over de mogelijkheden en voordelen indien u nog geen CICERO LawPack gebruiker bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top