skip to Main Content

CICERO

Met juridische software van CICERO loopt het gesmeerd

Advocatensoftware van CICERO zorgt ervoor dat de zaken in uw praktijk weer gesmeerd lopen. Alle administratieve diensten, stukken en rekeningen heeft u met een muisklik bij de hand. Als directe partner van de ontwikkelaar van deze juridische software, zorgt de Legal Consulting Group voor de installatie ervan en begeleiding van uw personeel. U zult merken dat de werkzaamheden voortaan vlotter worden afgehandeld.

CICERO heeft hiervoor een zeer gebruiksvriendelijk softwarepakket ontwikkeld. Het biedt overzicht en inzicht in de actualiteit van lopende kwesties. U loopt niet langer achter de feiten aan. Facturering, het inboeken van crediteuren en uitbetalen van salarissen worden zaken waarover u niet langer kopzorgen hoeft te hebben. Mocht u desondanks toch op problemen stuiten, dan is het een prettige gedachte dat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn om deze de wereld uit helpen.

Legal Consulting Group, trotse kennispartner van CICERO

De Legal Consulting Group is er trots op door CICERO te zijn aangewezen als partij die zijn belangen richting klanten goed kan behartigen. We zijn er heilig van overtuigd dat deze software de werkprocessen in uw kantoor optimaliseert. Als u dat ook bent, neem dan nu contact op met ons.

24/7 bereikbaar
Gespecialiseerd in de advocatuur branche
Gecertificeerd Microsoft Silver partner
Totaaloplossingen in ICT met Cicero LawPack
Dagelijkse server en back-up controle
Gratis support op afstand
Minimaal MBO+ opgeleide IT professionals
Geen verkoop praatjes, wij doen wat we beloven!

Vraag een vrijblijvende CICERO LawPack demonstratie aan van CICERO Experts!

Wij komen graag persoonlijk toelichten hoe u meer kunt halen uit uw bestaande Cicero LawPack systeem of we vertellen u meer over de mogelijkheden en voordelen indien u nog geen CICERO LawPack gebruiker bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top