skip to Main Content

OVER ONS

Legal Consulting Group is een maatschap op het gebied van consultancy.

Consultancy in de breedste zin van het woord, in de legal industry en met sterke focus op CICERO LawPack. Bedrijven in de legal industry bieden wij een totaalpakket van diensten aan. Bij LCG is, naast support en technisch, ook administratief en boekhoudkundig personeel werkzaam. Daarnaast zijn er meerdere programmeurs beschikbaar die maatwerkoplossingen voor u leveren als het gaat om extra rapportages of nieuwe functies binnen of buiten uw softwarepakket.

De Legal Consulting Group dienstverlening

De Legal Consulting Group neemt uw bestaande ICT-applicaties als uitgangspunt, we integreren de nieuwste oplossingen en ontwikkelen eventueel de ontbrekende schakels. Ons aanbod wordt ondersteund met noodzakelijke diensten zoals advies, ontwikkeling, implementatie, integratie, security, training en support. Daarbij worden geavanceerde eigen oplossingen en producten van derden ingezet.

Legal Consulting Group zorgt ervoor dat al uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteund worden. Tegen lage kosten en met gebruik van beproefde en geavanceerde technologie.

24/7 bereikbaar
Gespecialiseerd in de advocatuur branche
Gecertificeerd Microsoft Silver partner
Totaaloplossingen in ICT met Cicero LawPack
Dagelijkse server en back-up controle
Gratis support op afstand
Minimaal MBO+ opgeleide IT professionals
Geen verkoop praatjes, wij doen wat we beloven!

Samenwerken met CICERO LawPack specialisten

Legal Consulting Group heeft zich gespecialiseerd in het software pakket Cicero LawPack. Wij zijn er trots op om, als enige partner, van CICERO LawPack zowel consultancy partner (Cicero Certified Consultants) als systeempartner te zijn. Wij worden ingeroepen bij verschillende projecten en vragen met betrekking tot dit softwarepakket.

Vraag een vrijblijvende CICERO LawPack demonstratie aan van CICERO Experts!

Wij komen graag persoonlijk toelichten hoe u meer kunt halen uit uw bestaande Cicero LawPack systeem of we vertellen u meer over de mogelijkheden en voordelen indien u nog geen CICERO LawPack gebruiker bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top