skip to Main Content

CICERO SOFTWARE

CICERO software neemt u veel werk uit handen

Een almaar groeiende advocatenpraktijk is natuurlijk prettig, behalve dan de toenemende administratieve rompslomp. Een pakket van CICERO software neemt u op dit vlak veel werk uit handen. U heeft uw (financiële) administratie overzichtelijk bij elkaar en hoeft zich geen zorgen te maken over deze bedrijfsprocessen. De Legal Consulting Group zorgt zowel voor de implementatie van deze advocatensoftware als de ondersteuning van uw personeel in de omgang ermee.

Voor onze Nederlandse en Belgische klanten verzorgen wij hosting door middel van een CICERO software totaalpakket. Behalve de software kunnen we ook de hardware en het onderhoud daarvan leveren. Laat de Legal Consulting Group uw consultant zijn op financieel en administratief gebied. Inmiddels bouwden wij met vele cliënten zo’n vertrouwensrelatie op. Met onze IT-professionals bent u bovendien verzekerd van een deskundige hulp op afstand.

Scherp geprijsde CICERO software bij de Legal Consulting Group

De pakketten van CICERO software die wij aanbieden zijn concurrerend geprijsd. We maken graag een afspraak met u, om in onderling overleg te bepalen met welke u het beste bent geholpen. Vul daarom nu het contactformulier in. Wij geven u de garantie dat u er geen spijt van krijgt.

24/7 bereikbaar
Gespecialiseerd in de advocatuur branche
Gecertificeerd Microsoft Silver partner
Totaaloplossingen in ICT met Cicero LawPack
Dagelijkse server en back-up controle
Gratis support op afstand
Minimaal MBO+ opgeleide IT professionals
Geen verkoop praatjes, wij doen wat we beloven!

Vraag een vrijblijvende CICERO LawPack demonstratie aan van CICERO Experts!

Wij komen graag persoonlijk toelichten hoe u meer kunt halen uit uw bestaande Cicero LawPack systeem of we vertellen u meer over de mogelijkheden en voordelen indien u nog geen CICERO LawPack gebruiker bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top