skip to Main Content

HOSTING

De Legal Consulting Group biedt bedrijven in de legal industry een totaalpakket van ICT diensten aan. Bij ons kunt u terecht voor de juiste software, hardware, goede technische support maar ook voor administratieve en boekhoudkundige ondersteuning. Voor maatwerksoftwareoplossingen hebben we eigen programmeurs beschikbaar, die nieuwe functies in of om uw softwarepakket kunnen ontwikkelen.

Legal Consulting Group is een maatschap op het gebied van consultancy voor de advocatuur branche. Consultancy in de breedste zin van het woord met sterke focus op het CICERO LawPack software pakket. Op deze website leest u alles over de diensten en producten die Legal Consulting Group voor uw advocatenkantoor kan leveren.

Virtueel Netwerk

Legal Consulting Group hosting is zowel een desktop als een virtueel netwerk dat is ondergebracht in de Cloud U kunt het overal en op ieder moment bereiken met een eenvoudige internetverbinding. Uw virtuele desktop wordt uitgerust met de meest recente versie van Microsoft Office, anti spam en anti virus software. Uw bestaande programma’s worden volledig geïntegreerd in uw virtuele werkomgeving.

Betrouwbaarheid

Gebruiker maakt een remote desktop of extern bureaublad verbinding met beveiligde inrichting. U kunt verbinding maken met elke computer (PC, Mac of Linux), tablet of Smartphone (iOS, Android, Windows Mobile) zolang er maar internetverbinding is. Wij zorgen uiteraard voor het onderhoud van deze waardevolle tool en voor de back-up van de gegevens die er op opgeslagen zijn.

Economisch

Legal Consulting Group gaat voor totale service en dat voor een vaste prijs per maand. Legal Consulting Group levert u niet alleen de software omgeving maar wij leveren ook alle vormen van hardware en implementeren deze professioneel. Dankzij onze services kunt u uw informatica, met een gerust hart, volledig uit handen geven en heeft u niet langer meerdere partijen nodig. Wel zo praktisch!

Flexibiliteit

Legal Consulting Group hosting staat niet alleen garant voor mobiliteit en veiligheid, het is ook heel erg flexibel. Heeft u tijdelijk meer werk dan normaal of is er een nieuwe werknemer bijgekomen? Dat is geen enkel probleem want de Legal Consulting Group hosting services passen zich moeiteloos aan bij veranderende omstandigheden. Daarnaast garanderen we een uptime van 99.9% en zijn we bij storingen 24/7 bereikbaar.

Kennispartner

Legal Consulting Group werkt nauw samen met Informa, de maker van het CICERO LawPack pakket. We beschikken over de meest ervaren CICERO LawPack consultants in Nederland en België. Wij kunnen, als enige CICERO partner, in eigen beheer het hele implementatietraject begeleiden, technische en functionele inrichting bieden, opleiding en financiële administratieve praktijkondersteuning verzorgen.

Professionals

Wij zijn trots op ons partnerschappen met zowel hardware als softwaresysteem leveranciers. We zijn één van de weinige CICERO Certified Consultants. Dit is een waardevol partnerschap voor ons en voor u! We ontwikkelen onze eigen software die naadloos aansluit op uw CICERO LawPack pakket en verzorgen maatwerk managementrapportages. Deze kennis is de basis van een juiste digitale omgeving.

Vraag een vrijblijvende CICERO LawPack demonstratie aan van CICERO Experts!

Wij komen graag persoonlijk toelichten hoe u meer kunt halen uit uw bestaande Cicero LawPack systeem of we vertellen u meer over de mogelijkheden en voordelen indien u nog geen CICERO LawPack gebruiker bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top