skip to Main Content

ADVOCATEN SOFTWARE

Hoog aangeschreven software advocatuur: CICERO LawPack

Bent u als advocaat voor uw praktijk op zoek naar goede software? Advocatuur en notariaat profiteren maximaal van het pakket dat de Legal Consulting Group ze kan verstrekken. Het Cicero Lawpack dat we hiervoor gebruiken, staat hoog aangeschreven als het gaat om gebruiksvriendelijkheid.

Zo kunt u uw cliëntenbestand en dossiers eenvoudig beheren. U ziet in een oogopslag onder meer de laatste stand van zaken, de gevoerde correspondentie en de gefactureerde diensten. Met deze software voor advocatuur hoeft u niet meer te zeulen met lijvige dossiermappen, maar heeft u alles bij de hand op uw laptop.

U wilt de beste software? Advocatuur en juridische diensten weten de dienstverlening van de Legal Consulting Group steeds meer te waarderen. Wij staan voor totaaloplossingen als het gaat om ondersteuning, technische support en beveiliging. We praten u graag bij over de diverse toepassingen van onze software. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze (financiële) administratiepakketten.

Software advocatuur? Legal Consulting Group helpt u verder

U zocht op ‘software advocatuur’ en komt niet voor niets terecht op onze pagina. Wij zijn toonaangevend op het gebied van juridische dienstverlening en overtuigen u met plezier persoonlijk van onze advocatensoftware. Neem hiervoor contact op met ons.

24/7 bereikbaar
Gespecialiseerd in de advocatuur branche
Gecertificeerd Microsoft Silver partner
Totaaloplossingen in ICT met Cicero LawPack
Dagelijkse server en back-up controle
Gratis support op afstand
Minimaal MBO+ opgeleide IT professionals
Geen verkoop praatjes, wij doen wat we beloven!

Vraag een vrijblijvende CICERO LawPack demonstratie aan van CICERO Experts!

Wij komen graag persoonlijk toelichten hoe u meer kunt halen uit uw bestaande Cicero LawPack systeem of we vertellen u meer over de mogelijkheden en voordelen indien u nog geen CICERO LawPack gebruiker bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top