skip to Main Content

JURIDISCHE SOFTWARE

Legal Consulting Group helpt u met juridische software

Probeert u in uw advocatenkantoor het hoofd boven water te houden als het gaat om de administratie? Zou u graag ondersteuning willen hebben voor uw bedrijfsprocessen? Met de juridische software van de Legal Consulting Group is de redding nabij! Alle gegevens over klanten, dossiers, facturen en boekhouding worden hiermee overzichtelijk bijeengebracht.

Als Cicero Certified Consultant beveelt de leverancier van deze juridische software ons aan om de werkprocessen bij klanten te optimaliseren. We geven uw medewerkers instructie hoe zij hiermee om moeten gaan en blijven vervolgens op de achtergrond beschikbaar voor advies, of het beantwoorden van vragen. De voordelen zijn daarmee voor u talrijk. In uw praktijk ontstaat een goede workflow en werksfeer. Uiteindelijk bespaart u dit ook kosten.

Wij bieden de juridische software tegen scherpe prijzen aan. Daarnaast leveren wij nog additionele diensten zoals het digitaliseren van dictaten, business intelligence en beveiliging tegen hackers. Tevens hebben wij een eigen Cicero opleiding.

Juridische software op maat

Bent u ervan overtuigd dat onze software voor juristen precies datgene is waar u naar op zoek bent? Leg dan snel contact met ons, dan bepalen we in gezamenlijk overleg wat voor u het beste is.

24/7 bereikbaar
Gespecialiseerd in de advocatuur branche
Gecertificeerd Microsoft Silver partner
Totaaloplossingen in ICT met Cicero LawPack
Dagelijkse server en back-up controle
Gratis support op afstand
Minimaal MBO+ opgeleide IT professionals
Geen verkoop praatjes, wij doen wat we beloven!

Vraag een vrijblijvende CICERO LawPack demonstratie aan van CICERO Experts!

Wij komen graag persoonlijk toelichten hoe u meer kunt halen uit uw bestaande Cicero LawPack systeem of we vertellen u meer over de mogelijkheden en voordelen indien u nog geen CICERO LawPack gebruiker bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top