skip to Main Content

IT ADVOCATUUR

IT advocatuur voor een soepele bedrijfsvoering

Automatisering van de bedrijfsprocessen zorgt ervoor dat de gang van zaken in uw advocatenkantoor veel soepeler verloopt. Maar met wie kunt u het beste in zee gaan als specialist in IT? Advocatuur en notariaat hebben bewezen baat bij de diensten die de Legal Consulting Group op dit terrein aanbiedt. Wij werken met het Cicero Lawpack, dé juridische software waarmee u grip krijgt op uw praktijkvoering.

Relatiebeheer, facturatie, dossierbeheer, boekhouding en documentbeheer: allemaal van groot belang in de moderne advocatuur. Wat is er dan prettiger dan alles in één logisch opgebouwd systeem te hebben, dat ook nog eens eenvoudig is in het gebruik? De Legal Consulting Group wijst u graag de weg als specialist in IT voor advocatuur. Naast de software kunnen we u ook de bijbehorende hardware leveren, plus diensten als een helpdesk, beveiliging tegen hackers en regelmatige updates.

IT Advocatuur? Legal Consulting Group!

Het zegt genoeg dat u op ‘IT advocatuur’ zocht en op de website van de Legal Consulting Group terecht bent gekomen. Wij zijn hét adres voor uitstekende advocatensoftware tegen concurrerende prijzen en met een uitstekende service en know-how. Neem vandaag nog contact met ons op. We vertellen u graag welke mogelijkheden er voor uw advocatenpraktijk zijn.

Advocatensoftware? Bel of mail Legal Consulting Group!

Legal Consulting Group hielp tal van advocaten- en notariskantoren aan de juiste advocatensoftware. Twijfel niet en sluit u vandaag nog bij ons aan. Bel ons op +31 (0) 30 7600490 of vul het contactformulier in, dan leggen we binnenkort uw wensen en onze mogelijkheden naast elkaar en zien we of er een match is.

24/7 bereikbaar
Gespecialiseerd in de advocatuur branche
Gecertificeerd Microsoft Silver partner
Totaaloplossingen in ICT met Cicero LawPack
Dagelijkse server en back-up controle
Gratis support op afstand
Minimaal MBO+ opgeleide IT professionals
Geen verkoop praatjes, wij doen wat we beloven!

Vraag een vrijblijvende CICERO LawPack demonstratie aan van CICERO Experts!

Wij komen graag persoonlijk toelichten hoe u meer kunt halen uit uw bestaande Cicero LawPack systeem of we vertellen u meer over de mogelijkheden en voordelen indien u nog geen CICERO LawPack gebruiker bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top