skip to Main Content

CICERO CLOUD

Legal Consulting Group biedt CICERO cloud oplossingen voor uw kantoor

Werken in de cloud is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Iedereen werkt tegenwoordig wel op één of andere manier “in de cloud”. Ook voor uw kantoor is het nu mogelijk om eenvoudig en veilig toegang te krijgen tot belangrijke data en gegevens. En dat op ieder moment dat u dat maar wilt…waar u ook bent! Zolang u maar beschikking heeft over een internetverbinding kunt u gebruikmaken van de CICERO Cloud.

Diverse benchmarks hebben uitgewezen dat de Cicero Cloud omgeving van Legal Consulting Group de beste performance biedt. Daarnaast is onze dienstverlening zeer flexibel en betrouwbaar. Mocht er sprake zijn van eventuele storingen dan zijn wij 24/7 bereikbaar voor support en zorgen we dat u als de klant volgens `best effort` inspanning zo adequaat en snel mogelijk geholpen wordt.

Onze werkzaamheden voor installatie van de Cicero Cloud

Technische implementatie

Functionele implementatie

Project implementatie

Software ontwikkeling

Indien nieuwe ontwikkeling of uitbreiding op uw pakket vereist is, zijn we in staat heel snel tot resultaat te komen. Dit dankzij de ervaring en de kwaliteit van onze software developers, gecombineerd met onze projectmanagementmethodiek.

Software implementatie

De implementatie van het softwaresysteem CICERO LawPack beïnvloedt de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie en ondersteunt uw medewerkers in hun dagelijkse werk. LCG heeft hier, na jaren van ervaring, een beproefde projectaanpak voor ontwikkeld. Samen met CICERO LawPack zorgen wij ervoor dat de software gebruiksvriendelijk en toegankelijk is voor de gebruiker en tegelijkertijd alle nodige oplossingen biedt.

Vraag een vrijblijvende CICERO LawPack demonstratie aan van CICERO Experts!

Wij komen graag persoonlijk toelichten hoe u meer kunt halen uit uw bestaande Cicero LawPack systeem of we vertellen u meer over de mogelijkheden en voordelen indien u nog geen CICERO LawPack gebruiker bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top