skip to Main Content

LEGAL SOFTWARE

Onze legal software maakt het u gemakkelijk

Voor legal software is er maar één adres: Legal Consulting Group. Niet voor niets zijn wij officieel partner van CICERO, dé ontwikkelaar van gebruiksvriendelijke software voor advocatuur en notariaat. Maak het uzelf gemakkelijk door uw financiële en administratieve bedrijfsvoering via dit systeem te beheren. We installeren het voor u en leren u en uw medewerkers hoe gemakkelijk het werkt.

De Legal Consulting Group heeft een uitgebreide kennis van de legal software van CICERO. We hebben daarvoor in eigen beheer een opleiding en handleidingen ontwikkeld. Het inboeken van crediteuren, de jaarrekening, salarisuitbetaling; het zijn zaken waarover u zich binnenkort geen zorgen meer hoeft te maken. Uit ervaring weten wij dat een soepele workflow de werksfeer op een kantoor alleen maar ten goede komt.

Legal software haal je bij de Legal Consulting Group

U zult zien dat de legal software van een topmerk als CICERO verrassend betaalbaar is. Twijfel niet en zoek nu contact met ons voor het maken van een afspraak. Heeft u misschien nog vragen, dan beantwoorden onze specialisten die graag. Onthoud daarbij: wij houden niet van gladde verkooppraatjes. De Legal Consulting Group doet wat ze belooft!

24/7 bereikbaar
Gespecialiseerd in de advocatuur branche
Gecertificeerd Microsoft Silver partner
Totaaloplossingen in ICT met Cicero LawPack
Dagelijkse server en back-up controle
Gratis support op afstand
Minimaal MBO+ opgeleide IT professionals
Geen verkoop praatjes, wij doen wat we beloven!

Vraag een vrijblijvende CICERO LawPack demonstratie aan van CICERO Experts!

Wij komen graag persoonlijk toelichten hoe u meer kunt halen uit uw bestaande Cicero LawPack systeem of we vertellen u meer over de mogelijkheden en voordelen indien u nog geen CICERO LawPack gebruiker bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top