skip to Main Content

DIGITALISEREN DICTATEN

Digitaliseren dictaten bespaart u tijd en geld

Ieder advocatenkantoor krijgt wekelijks te maken met een flinke hoeveelheid dictaten. Wat is er slimmer dan om deze te laten digitaliseren? Dictaten zoals e-mails, brieven, dagvaardingen en conclusies hoeft u niet langer op beperkt houdbare cassettebandjes te bewaren. Bovendien is dat een tijdrovend karwei. De Legal Consulting Group is hét adres voor digitaal dicteren.

Wij zorgen ervoor dat u op deze manier veel tijd en geld bespaart en dat de organisatie van uw secretariaat verbetert. Maar er is nóg een extra voordeel aan digitaliseren: dictaten kunnen zo eenvoudig verwerkt worden in advocatensoftware. Wij bieden u daarvoor het CICERO LawPack aan. Dat is software waarmee u de bedrijfsvoering op het gebied van uw (financiële) administratie op een eenvoudige wijze stroomlijnt.

24/7 bereikbaar
Gespecialiseerd in de advocatuur branche
Gecertificeerd Microsoft Silver partner
Totaaloplossingen in ICT met Cicero LawPack
Dagelijkse server en back-up controle
Gratis support op afstand
Minimaal MBO+ opgeleide IT professionals
Geen verkoop praatjes, wij doen wat we beloven!

Partners van Legal Consulting Group voor digitaliseren dictaten:

Legal Consulting Group helpt bij digitaliseren dictaten!

De Legal Consulting Group draagt graag zorg voor uw gehele praktijk we hebben daarom specialisten in huis en de juiste samenwerkingen op het gebied van digitaliseren van dictaten. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het implementeren van dicteer en spraakherkenningssystemen. Dictaten moeten foutloos worden verwerkt en dan is een prettige gedachte dat u hiervoor professionals kunt inschakelen. Ook als u na afloop van deze werkzaamheden nog op problemen stuit. Op het gebied van juridische dienstverlening zijn wij toonaangevend.

Wij werken samen met beste systemen die wij, onderbouwd met eigen praktijkervaring en kennis, bij u kunnen implementeren. Daarnaast kunnen wij u voorzien van het beste advies en ondersteuning.

Wij werken samen met: Philips, Olympus en Dragon en komen graag vrijblijvend langs voor een demonstratie.

Vraag een vrijblijvende CICERO LawPack demonstratie aan van CICERO Experts!

Wij komen graag persoonlijk toelichten hoe u meer kunt halen uit uw bestaande Cicero LawPack systeem of we vertellen u meer over de mogelijkheden en voordelen indien u nog geen CICERO LawPack gebruiker bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top