skip to Main Content

APPLICATIE HOSTING

Applicatie hosting: applicaties integreren in uw web browser

De Legal Consulting Group beschikt over kennis om verschillende applicaties als hosted dienst aan te kunnen bieden. Wij integreren deze applicaties in uw internet browser zodat u er snel en makkelijk naartoe kunt om ze te gebruiken. U kunt Cicro Lawpack bij ons afnemen dat volledig in de “cloud” functioneert en waar wij de verantwoordelijkheid voor de inrichting en de werking van deze applicatie op ons nemen. Wij ontzorgen u 100%!

Door gebruik te maken van deze applicatie kunnen wij een hogere uptime garanderen. Het enige waar u zelf voor dient te zorgen is een werkende internetverbinding en het apparaat waarop deze verbinding met internet draait. Vervolgens kunt u op elke locatie met internet werken waar u dat wenst.

Dit kan op uw iPad, tablet, iPhone of smartphone zijn, maar ook op uw Microsoft Surface, een gewone laptop of desktop pc. Maximale flexibiliteit en altijd toegang tot uw bestanden.

24/7 bereikbaar
Gespecialiseerd in de advocatuur branche
Gecertificeerd Microsoft Silver partner
Totaaloplossingen in ICT met Cicero LawPack
Dagelijkse server en back-up controle
Gratis support op afstand
Minimaal MBO+ opgeleide IT professionals
Geen verkoop praatjes, wij doen wat we beloven!

Vraag een vrijblijvende CICERO LawPack demonstratie aan van CICERO Experts!

Wij komen graag persoonlijk toelichten hoe u meer kunt halen uit uw bestaande Cicero LawPack systeem of we vertellen u meer over de mogelijkheden en voordelen indien u nog geen CICERO LawPack gebruiker bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top