skip to Main Content

ADVOCATEN SOFTWARE

Met advocaten software grip op uw zaak

Als advocaat heeft u het al druk genoeg, nietwaar? Ondersteuning bij uw bedrijfsprocessen is vaak meer dan welkom. De Legal Consulting Group levert advocaten software waarmee u grip krijgt op dit soort zaken.

Als gecertificeerd partner van Cicero bieden wij u het Cicero LawPack aan. Deze software voor advocaten en juridische diensten biedt ondersteuning op onder meer administratief en financieel terrein. Zaken als de boekhouding, facturering en salarisadministratie kunt u met een gerust hart aan onze gecertificeerde vakmensen overlaten.

Na installatie van de advocaten software zorgen we ook voor de verdere begeleiding. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zorgen voor de benodigde back-ups, servercontroles en beveiliging van uw systemen. Wij hanteren dusdanig scherpe tarieven dat het zeker de moeite loont om deze werkzaamheden uit te besteden.

Voor advocaten software naar de Legal Consulting Group

Heeft u interesse in de advocaten software van de Legal Consulting Group? Neem dan snel contact op met ons, zodat wij kennis kunnen maken met u en uw praktijk. We komen ook graag naar u toe, om een nog beter beeld te krijgen van uw onderneming. Wij houden niet van verkooppraatjes, wij doen wat we beloven!

24/7 bereikbaar
Gespecialiseerd in de advocatuur branche
Gecertificeerd Microsoft Silver partner
Totaaloplossingen in ICT met Cicero LawPack
Dagelijkse server en back-up controle
Gratis support op afstand
Minimaal MBO+ opgeleide IT professionals
Geen verkoop praatjes, wij doen wat we beloven!

Vraag een vrijblijvende CICERO LawPack demonstratie aan van CICERO Experts!

Wij komen graag persoonlijk toelichten hoe u meer kunt halen uit uw bestaande Cicero LawPack systeem of we vertellen u meer over de mogelijkheden en voordelen indien u nog geen CICERO LawPack gebruiker bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top