skip to Main Content

ADVOCATENPRAKTIJK SOFTWARE

Advocatenpraktijk software geeft u rust en overzicht

Kan in uw drukke advocatenpraktijk software voor het nodige overzicht zorgen? Het antwoord op die vraag is volmondig ‘ja’! De Legal Consulting Group heeft op dit terrein uitstekende ervaringen met CICERO LawPack en kan dit software pakket voor een advocatenpraktijk van harte aanbevelen.

Stelt u zich eens voor: de volledige controle over uw boekhouding, dossiers, klantenbestanden, agenda en facturen. In een systeem dat volledig logisch is ingedeeld en tot stand is gekomen op basis van een ruime ervaring. Dat is wat de advocatenpraktijk software van CICERO u garandeert. Bovendien biedt de Legal Consulting Group Nederlandse en Belgische klanten deze ondersteuning aan voor een bedrag dat u als muziek in de oren zal klinken.

Advocatenpraktijk software van Legal Consulting Group is up-to date

Wij leveren voor een advocatenpraktijk software en desgewenst eveneens de benodigde hardware. We leren u en uw werknemers hoe alles werkt en zijn op de achtergrond altijd aanwezig voor het oplossen van (technische) problemen en het up-to-date houden van het systeem. U zult ervaren dat CICERO zorgt voor een omgeving waarin het aangenaam werken is.

Neem nu contact met ons op als u meer wilt weten of om een afspraak te maken.

24/7 bereikbaar
Gespecialiseerd in de advocatuur branche
Gecertificeerd Microsoft Silver partner
Totaaloplossingen in ICT met Cicero LawPack
Dagelijkse server en back-up controle
Gratis support op afstand
Minimaal MBO+ opgeleide IT professionals
Geen verkoop praatjes, wij doen wat we beloven!

Vraag een vrijblijvende CICERO LawPack demonstratie aan van CICERO Experts!

Wij komen graag persoonlijk toelichten hoe u meer kunt halen uit uw bestaande Cicero LawPack systeem of we vertellen u meer over de mogelijkheden en voordelen indien u nog geen CICERO LawPack gebruiker bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top