skip to Main Content

“Advocatenkantoor kiest voor een totaaloplossing van Legal Consulting Group. Eén aanspreekpunt voor ICT, Cloud, Hosting van website/domein en zakelijke telefonie.”

 

Breda, 17-7-2019

Wij hebben voor een waardevolle klant online cloud werkplekken op maat gecreëerd. De online werkplekken zijn voorzien van de laatste softwaresystemen zoals onder andere Microsoft office 2019, Sharepoint Online, Antivirus, E-mail met antispam en tweestapverificatie. Onze cloudomgeving wordt dagelijks gebackupt en actief door onze engineers gemonitord en beheerd.

Werkt mijn CRM- HRM of andere softwarepakketten ook in de cloud?

Uiteraard is dit voor LCG geen probleem! In dit specifieke geval hebben wij advocatensoftware “CC-Law” geïntegreerd in de online cloud oplossing.
CC-Law is een digitaal dossiersysteem waarmee u kunt tijdschrijven, factureren en meer.. Wij zorgen ervoor dat al uw software behoeftes worden voorzien in de cloud omgeving zodat u altijd en overal toegang heeft tot uw gegevens en hulpmiddelen.

Online telefonie maakt het pas echt af!

Met de komst van VoIP telefonie zijn wij in staat om over het internet te kunnen bellen. U hoeft geen dure uitgaven meer te doen zoals een telefooncentrale met een additionele telefoonlijn. Met de komst van “Hosted telefonie” kunnen wij een schaalbare online telefoonoplossing aanbieden en diversen telefoontoestellen aansluiten op de centrale. Of u nu belt met een draadloos toestel, gebruik maakt van een bureautelefoon of via een softwareapplicatie op uw PC/MAC, smartphone of tablet dat maakt niet uit!

Wij leveren het “bring your own device” principe

In dit geval hebben wij twee VoIP toestellen geleverd en geïnstalleerd.

  • Gigaset N510 met S650 Pro (draadloos bellen)
  • Yealink SIP-T41S bureautelefoon

Gigaset N510 met S650 Pro (draadloos bellen) Yealink SIP-T41S bureautelefoon

Overal bereikbaar zolang je maar een internetverbinding tot je beschikking hebt zelfs via uw smartphone!

Wij hebben drie smartphones voorzien van de slimme bel applicatie waarmee men in staat is via de mobiele telefoon te kunnen bellen met het vaste telefoonnummer en uiteraard te kunnen doorschakelen naar collega’s.

Extern werken en bellen is dus echt mogelijk!

VoIP Telefonie

Heeft u ook interesse in één van de bovenstaande diensten?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Telefoon +31 (0) 30 7600490
E-mail info@legalconsultinggroup.eu

Back To Top