skip to Main Content

Wachtwoordkluis

Beheer en bewaar uw wachtwoorden op een veilige manier

De wereld gaat steeds meer digitaal werken. Al uw bankzaken en verzekeringen, belastingaangifte en andere belangrijke gegevens worden op een online platform beheerd. Uiteraard doet uw bank en andere online platform beheerders er alles aan om uw persoonsgegevens veilig op te slaan en af te schermen. Wat echter vergeten wordt is dat het opslaan of het kiezen van een veilig wachtwoord bij uzelf begint.

Maakt u gebruik van hetzelfde wachtwoord?
Voor allerlei doeleinde heeft u tegenwoordig een wachtwoord nodig, voor uw computer, telefoon of voor inlogpagina’s thuis en op het werk. Het bedenken van een goed en veilig wachtwoord wordt steeds lastiger en dan moet u dit ook nog eens allemaal onthouden. Daarom wordt er vaak gebruik gemaakt van hetzelfde wachtwoord. Wij snappen dat dit voor vele een irritatiepunt is (ook voor ons) maar het is totaal niet veilig. Stop daarom ook met het opschrijven van uw wachtwoorden. Het onthouden van wachtwoorden in notitieblokjes, schriftjes of Excel documenten is niet veilig en totaal niet efficiënt.

Creëer, bewaar en onderhoud uw wachtwoorden op een veilige en efficiënte manier!

Als ICT-adviseur en -raadgever denken wij in oplossingen en waarborgen wij uw veiligheid.
Werk daarom met een passportal oplossing voor uzelf of uw organisatie. Passportal is een digitaal hulpmiddel die u helpt veilige wachtwoorden te creëren, uw wachtwoorden te ordenen, te onthouden en te gebruiken op een veilige manier. Passportal kan worden gebruikt binnen uw organisatie waarbij u per afdeling of persoon wachtwoorden kunt delen/gebruiken of persoonlijk bewaren. Niemand kan de wachtwoorden inzien behalve uzelf.

Passportal maakt tevens gebruik van een handige plug-in voor uw internetbrowser welke helpt bij het inloggen op websites. Zo hoeft u geen wachtwoorden te onthouden en kunt u toch veilig en super snel inloggen.

Maak direct een vrijblijvende afspraak

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top